İstanbul Kids Fashion Fuarındaydık | Mr Rocket Cargo TR

UBM ICC tarafından düzenlenen ve Türkiye’de uluslararası platformda bebek ve çocuk hazır giyim sektöründe yapılan en büyük fuar organizasyonlarından birisi olan İstanbul Kids Fashion’da misafirlerimizi ağırladık.

Doğu ile batı arasında en önemli fuar merkezi konumuna ulaşan İstanbul’da, özellikle yurt dışından gelen pazar alıcılarını katılımcı firmalarla buluşturan fuar, sektöre ilişkin en son gelişmeleri yansıttı.

0-16 yaş arası bebek-çocuk hazır giyim ve aksesuarlarının sergilendiği fuar, Türkiye’nin tekstil üretimi konusundaki başarısıyla beraber her geçen yıl hızlı bir şekilde büyümesini devam ettirdi.

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün istanbul’dan Dünyaya açılmasında oldukça katkısı olan fuarda Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan’dan gelen müşterilerimiz ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründeki katılımcılar ile bir araya geldik. Geliştirdiğimiz yeni işbirlikleri ve kazandığımız yeni müşteriler ile oldukça verimli geçen fuar ile Türkiye’nin Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan ile olan ihracatına köprü olmaya büyüyürek devam ediyoruz.

WhatsApp chat